• Performanta desavarsita Serverele dedicate reprezinta solutia profesionala de gazduire care combina performanta nativa a unui hardware dedicat si izolarea fata de alti clienti, cu care
    in mod normal ar trebui sa partajati resursele hardware.
    vezi oferta

  • Scalabilitate si eficienta Serverele Virtuale Private se preteaza in special celor care doresc sa beneficieze de performantele unui server dedicat insa la o fractiune din costul acestuia. vezi oferta

  • Oferim gazduirea perfecta Sunteti la inceput de drum si cautati un furnizor de solutii complete? Ati ajuns exact
    unde trebuie. Va punem la dispozitie toate softurile si ustensilele necesare pentru o administrare usoara a site-ului dumneavoastra.
    vezi oferta

 

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos, ce constiutuie cea mai recenta versiune a TC (Termeni si Conditii). SIMPLY HOST S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Indiferent de instiintarile prealalabile, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul Dvs. asupra acestor modificari.
Informatiile furnizate de dvs. trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Puteti corecta sau actualiza acestor informatii in orice moment facand login. Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la invalidarea contractului sau la imposibilitatea de a va contacta.
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SIMPLY HOST S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.


Descrierea serviciilor:
Prin intermediul www.simplyhost.ro se pot contracta servicii de inregistrare domenii internet, gazduire web, servere dedicate, colocare servere, licente Cpanel, VPN, Back-up. Inregistrarea domeniilor este intermediata direct de la registrari top level. Gazduirea web, serverele dedicate, vpn, back-up sunt oferite pe echipamente proprii. Detalii specifice fiecarui tip de serviciu pot fi urmarite in oferta prezentata.
Pentru a folosi serviciile www.simplyhost.ro, trebuie sa aveti accesul la internet (world wide web), fie direct, fie prin dispozitive care pot accesa continutul web, si sa platiti taxele aferente necesare pentru accesul respectiv. In plus, trebuie sa aveti echipamentul necesar pentru a va conecta la internet, incluzand un computer si modem sau alte dispozitive de acces.


Politica impotriva abuzurilor:
Pentru mentinerea serviciilor la un nivel de functionare optim pentru toti clientii, SIMPLY HOST S.R.L. actioneaza impotriva tuturor tipurilor de abuzuri sau comportamente potential generatoare de probleme.
In acest sens SIMPLY HOST S.R.L. nu permite folosirea serviciilor sale in scopuri ilegale, cu caracter amenintator, defaimator sau necinstit. Trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM), de orice fel ar fi acestea, este strict interzisa.
Alte tipuri de abuzuri inacceptabile sunt testele de vulnerabilitate, incercarile de a intrerupe sau face inutilizabile alte servicii, actiuni ce vizeaza obtinerea unor informatii sau privilegii fara drept, folosirea abuziva/excesiva a resurselor sistemelor informatice. (procesor, memorie, numar de fisiere, flood, DDoS, etc.).
SIMPLY HOST S.R.L. isi rezerva dreptul de a bloca accesul la serviciile si resursele proprii de la anumite adrese IP in cazul detectarii de activitati suspecte sau potential daunatoare. In functie si de natura si gravitatea faptelor, SIMPLY HOST S.R.L. poate suspenda temporar sau definitiv serviciile furnizate.


Garantie uptime:
Disponibilitatea serviciului se masoara pentru o luna calendaristica, excluzand perioadele de intretinere.
Perioadele de intretinere vor fi programate pe cat posibil in timpul noptii si vor fi anuntate in prealabil.
In conditii normale de operare disponibilitate garantata a serviciului este de 99.9%.
In situatii exceptionale de forta majora cum ar fi razboaie, instabilitate sociala sau politica, calamitati naturale, actiuni ale autoritatilor, intreruperi prelungite ale alimentarii cu energie electrica,indisponibilitatea comunicatiilor din cauze complet externe ce nu pot fi controlate, SIMPLY HOST S.R.L. nu poate garanta buna operare a serviciilor sale.


Durata si renuntarea la servicii
1. Durata
Perioada acestui Regulament incepe in data in care Dvs. v-ati inregistrat sau data cand ati folosit initial Serviciul, si ramane valabila pentru perioada selectata de Dvs conform Procedurii de Inregistrare.
2. Renuntarea la servicii
Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare conform OG 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, prin email la adresa [email protected]
Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
**Extras din Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
3. Renuntarea la furnizarea Serviciului de catre SIMPLY HOST S.R.L.
SIMPLY HOST S.R.L. poate renunta oricand la furnizarea Serviciului dupa o notificare prealabila in scris (e-mail). In cazul in care datele dvs. de contact sunt invalide, SIMPLY HOST S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea consecintelor stoparii serviciilor. De asemenea respectand dreptul dvs de notificare, SIMPLY HOST S.R.L. va putea suspenda imediat sau stopa furnizarea Serviciului, bloca accesul sau parola la contul Dvs, inlatura serviciile de pe serverele SIMPLY HOST S.R.L. sau inlaturarea continutului site-ului Dvs, in cazul in care:
a.dvs nu ati respectat, violat sau ati tratat necorespunzator prezentul regulament, incluzand orice alt regulament SIMPLY HOST S.R.L. sau nu ati respectat legea romana aplicabila.
b.dvs ati furnizat la inregistrare informatii false
c.dvs nu ati respectat conditiile referitoare la acuratetea, claritatea si validitatea datelor de inregistrare
d.dvs nu ati raspuns comunicarilor trimise pe adresa de e-mail declarata la inregistrare
e.dvs sunteti angajat in activitati ilegale, frauduloase sau orice tip de activitati - vanzarea de produse sau servicii - care intra sub incidenta legii sau
f.dvs sunteti implicat in activitati care sa prejudicieze drepturile sau reputatia SIMPLY HOST S.R.L. sau a altor terti.
Orice suspendare a serviciului de catre SIMPLY HOST S.R.L. va avea efecte imediate, Dvs. va exprimati acordul asupra existentei unei situatii iremediabile.
4. Renuntarea la Servicii datorita oricarei parti
Aditional termenilor mentionati mai sus orice parte a acestei conventii poate denunta prezentul Regulament daca oricare din parti nu respecta termenii si conditiile prezentului regulament si nu depune toata diligenta necesara pentru a remedia situatia aparuta timp de 30 de zile dupa primirea preavizului de la cealalta parte, exceptand cazul nerespectarii obligatiei de plata si neonorarea obligatiei timp de 5 zile din momentul instiintarii primite de la SIMPLY HOST S.R.L.
5. Suspendarea serviciilor la interventia autoritatilor
In cazul in care o autoritate statala aduce argumente solide care incrimineaza prezentul regulament si Serviciul, aducand prejudicii ordinii de drept SIMPLY HOST S.R.L. poate suspenda serviciul fara alte obligatii aferente.
6. Responsabilitatea pentru plati/taxe
In cazul in care SIMPLY HOST S.R.L. suspenda doar o parte a serviciului dvs., ca urmare a nerespectarii termenilor si conditiilor, aceasta nu suspenda obligatia dvs. de a plati taxele in intregime. In cazul in care SIMPLY HOST S.R.L. suspenda intregul serviciu sunteti obligat la plata taxelor aferente utilizarii Sistemului pana la data mentionata in acordul de inregistrare, taxe aplicabile si in cazul suspendarii inainte de termen.
7. Renuntarea la drepturi
Renuntati in mod expres la alte drepturi si protectie legala si conditii care ar putea fi in conflict cu termenii prevazuti in acesti TC.


Revanzarea Serviciului
Sunteti de acord sa nu reproduceti, multiplicati, copiati, vindeti, revindeti sau exploatati oricare componenta a Serviciului, folosirea Serviciului, sau accesarea Serviciului fara permisiunea expresa a SIMPLY HOST S.R.L.


Practici generale privitoare la folosire si stocare
Ati luat la cunostinta ca SIMPLY HOST S.R.L. poate stabili practici si limitari generale ale folosirii Serviciului.


Declinarea responsabilitatii
SIMPLY HOST S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespetarea termenelor limita, pentru stergerea, nefurnizarea sau stocarea eronata a oricarei forme de comunicare sau oricaror setari personalizate utilizate de dvs.


Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca:
SIMPLY HOST S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu acorda garantii de nici un fel, nici in mod explicit nici implicit, inluzand, dar nelimitandu-se la garantiile de comercializare obisnuite, la potrivirea pentru un scop anume. Orice material descarcat sau in alt mod obtinut prin folosirea serviciului se realizeaza la discretia si riscul dvs si ca sunteti singurul responsabil pentru orice defectiune a computerului dvs sau pierderea de date rezultata in urma descarcarii unor materiale.
Mecanismele de securitate incorporate in software(sistem) cunosc limitari efective/inerente, dvs avand responsabilitatea de a identifica exact necesitatile dvs.


SIMPLY HOST S.R.L. prin prezentul acord sau alti termeni furnizati nu garanteaza ca:
Serviciul se potriveste exact cerintelor dvs.,
Serviciul va functiona neintrerupt si fara erori,
Calitatea produselor, serviciilor, infromatiilor sau altor materiale cumparate sau obtinute de dvs prin serviciu vor indeplini asteptarile dvs, precum si orice eroare a software-ului va fi corectata.
SIMPLY HOST S.R.L. nu raspunde pentru stricaciuni, pierderi de date, detalii de client, venit sau alte pagube produse afacerilor datorate intarzierilor, transmiterea gresita sau netransmiterea informatiilor, datorate restrictiei sau intreruperii accesului, bug-urilor sau altor erori, folosirii neautorizate datorate impartirii accesului la serviciu, sau altor interactiuni cu serviciul. Sunteti responsabil de intretinerea si salvarea de siguranta (back-up) datelor dvs si de orice informatie stocata prin serviciu.


Forta majora
Cu exceptia obligatiei de a efectua plati, niciuna dintre parti nu va fi responsabila pentru orice intarziere in actiunile sau inactiunile sale reglementate de acesti TC daca acestea se datoreaza unei cauze pe care nu o poate controla cum ar fi (dar nelimitandu-se la acestea) acte de razboi, acte guvernamentale, intreruperea Internetului (care sa nu rezulte din actiunile sau inactiunile lui SIMPLY HOST S.R.L.), fenomene naturale, cutremure, embargouri, sabotaj, conflicte de munca. Aceste cauze de forta majora:
a. trebuie notificate celeilalte parti
b. partea aflata in caz de forta majora trebuie sa utilizeze eforturi comerciale rezonabile ca sa corecteze prompt orice disfunctionalitate sau intarziere. Daca SIMPLY HOST S.R.L. nu este in stare sa poata oferi serviciul pentru o perioada de 30 de zile consecutive din cauza unui eveniment de forta majora continuu, dvs. veti putea rezilia Serviciul, dar SIMPLY HOST S.R.L. nu va avea nici o obligatie in legatura cu asta.


Precizari suplimentare:
a. Preturile afisate pe site, reprezinta pretul final, exceptie facand produsele la care sunt afisate preturile de baza, la care clientul isi poate modifica anumite optiuni sau setari contracost.